Cautare

2728 de rezultate pentru "florin chise la targ ploiesti" (2.78 secunde)
Boc catre muncitorii autostrazii Bucuresti-Ploiesti:
Datorita faptului ca autorizatiile taxi sunt limitate numeric la 4 autorizatii taxi/1000 de locuitori, 80% din marile Dispecerate de la nivel national nu vor putea sa indeplineasca aceasta conditie.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Desi in perioada 1 ianuarie-31 octombrie 2004, institutia a incheiat 138 de contracte de privatizare, pentru un capital social total de peste 15 mii de miliarde de lei, in portofoliul sau au mai ramas inca 142 de societati la care statul detine pachete majoritare de actiuni:
Guvernul va plati despagubiri suplimentare in suma totala estimata la 9,71 milioane de lei pentru exproprierea a 345 de imobile proprietate privata, aflate pe amplasamentul lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Brasov.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Pe langa puncetele de lucru de la Timisoara si Bucuresti, firma Procter&Gamble intentioneaza sa deschida o fabrica in localitatea prahoveana Urlati.Fabrica, in care se vor produce sampon si gel de dus, va fi situata pe un teren de 25 de hectare, care apartine Parcului Industrial Ploiesti, iar investitia s-ar putea ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, urmand sa fie create aproape 300 de locuri de munca.Investitia face parte din programul de extindere a Parcului Industrial Ploiesti si in alte zone ale judetului, dupa ce suprafata totala a parcului, de aproximativ 160 de hectare, a fost ocupata in proportie de 100 %.
Sectiunea Bucuresti - Ploiesti, km 19+500 - km 62+000.
Pasajul de la Piata Presei va avea forma de Y si va functiona doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti a dat aviz favorabil proiectului Pasajului de la Casa Presei.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat joi ca autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi deschisa intr-o luna, cu restrictii de viteza de aproximativ 100 km/h si ca valoarea amenzilor aplicate pana acum a ajuns la 14,5 milioane lei.
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad. ... Pentru finantarea constructiei de autostrazi, "fondurile de la buget asigura circa 750 milioane de euro anual", potrivit strategiei de autostrazi Romania 100, prezentata de premierul Victor Ponta.
Primarul general a prezentat stadiul lucrarilor la santierele Capitalei Iata stadiul lucrarilor la toate santierele deschise de Primaria Generala in Capitala, asa cum a fost prezentat de Primarul General Sorin Oprescu:
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. ... Lucrarile la Pasajul subteran Piata Presei Libere au fost demarate in martie 2014, iar in primavara acestui an pasajul ar trebui sa fie gata.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti: Ultimul tronson de 3 km ar putea fi gata la primavara!
De asemenea, el a sustinut ca s-a finalizat analiza ofertelor pentru autostrada Ploiesti - Brasov si urmeaza sa se decida castigatorul licitatiei, pentru a incepe efectiv executia.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
Pandurii a deplasat in curtea scolii tot lotul, insa pe terenul de bitum au intrat doar jucatorii cu sanse mici sa joace la Ploiesti.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
google-analytics.com